ENSIAPUPALVELUT

Ensiapua tarvitset tilanteissa, joissa onnettomuuksien tai loukkaantumisen riski on tavallista korkeampi. Tällaisia ovat esimerkiksi urheilu- ja massatapahtumat, joihin on kokoontunut paljon yleisöä. Suurten tapahtumien yhteydessä ensiavun saapuminen paikalle voi olla tavallista hitaampaa. Siksi on hyvä varmistaa, että paikalla on ensivastehenkilöitä, jotka voivat reagoida välittömästi.

Varmista, että sairauskohtauksen tai jonkin muun onnettomuuden sattuessa pelastus- ja ensiapuhenkilökunta on lähellä, sillä aika on kriittinen tekijä ja nopeus voi pelastaa ihmishenkiä.

Asiakkaitamme ovat mm: Suomen jääkiekon maajoukkue, Jokerit KHL, CHL Suomen pelit, MAXELL ralli, X30 Challange Finland tapahtumat, Tuska ja Maailma kylässä festivaalit jne.

Meiltä saat tarpeisiisi vastaavan kokonaisuuden, olipa sitten kyseessä isompi massatapahtuma tai pienempi yksityistilaisuus. Osana täydellistä palveluamme kuuluu täysin varusteltu ambulanssi (ensivasteyksikkö).

Tilaamalla ambulanssin tapahtumaanne, varmistatte aina parhaan sekä nopean ensiavun ja ensivastehenkilöstön asiakkaillenne. 

Tarkempaa tietoa ensiapupalveluistamme